Workshop Big Green Egg

GROEI ACHTER JE BIG GREEN EGG: VOLG EEN WORKSHOP

Wie leert, blijft zichzelf uitvinden. En het is ook nog eens hartstikke leuk. Vooral als het een workshop EGG’en is. Een professionele Big Green Egg chef brengt je basisvaardigheden bij of nieuwe skills en technieken. En dat allemaal door het zelf te doen. Wil jij ook de beste versie van jezelf worden als Big Green Egg kok? Volg dan een workshop. Maar dan wel meteen de beste die er is.


ZO HERKEN JE EEN GOEDE WORKSHOP

Kwaliteit draagt een keurmerk. Daarom hebben we een officieel keurmerk in het leven geroepen dat professionele workshops garandeert vanuit de Big Green Egg merkgedachte. Zo moet de kok de juiste vaardigheden hebben om een professionele workshop te kunnen geven en de EGG’s en de accessoires op de juiste manier gebruiken. Dat klinkt streng, maar het is bedoeld om jou een mooie ervaring te geven tijdens het volgen van de workshop. Deze chefs dragen het Big Green Egg keurmerk (hou deze plek in de gaten, we updaten hem regelmatig met nieuwe EGG-keurmerkwaardige workshops)


Kookworkshop

De demonstratie heeft als doel alle mogelijkheden van de Big Green Egg te tonen. Naast een uitgebreide demonstratie en technische uitleg krijg je ook heel wat hapjes, een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, uiteraard allemaal bereid op de BGE. Plaatsen zijn beperkt. 75€/p 1 toestel voor uw verlangens NEVER CHANGE A WINNING TEAM GEZELLIGHEID TROEF


kalender 2022prijs: 75€/pp

inschrijving pas geldig na bevestiging van Horecare & voorlegging van een corona safe attest

Inschrijving

Wenst u deze prachtige avond niet te missen? Schrijf u dan nu in via e-mail naar info@horecare.be met vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, gewenst datum en het aantal personen. Warme kledij aan te raden!